Forsiden, Sono Records  

I landlige omgivelser
Sono Records hage
Sono Records  
Sono Records ligger ca tjue km utenfor Praha i en liten landsby som heter Nouzov. Nærmeste tettsteder er Unhost og Kladno, bare noen kilometer unna. Du kommer deg fra flyplassen til vårt studio med buss, eller med en av våre sjåfører.

Vel fremme kan vi tilby deg et av Europas beste studiokompleks. Vi holder til på en gammel herregård som inneholder tre studio, hotell, restaurant og bar. Du får alt du trenger på ett sted.
Vi tilbyr et studio som jobber med kjente tsjekkiske og internasjonale artister. De landlige omgivelsene gir fred og ro i sjelen. Området egner seg godt for skogturer og golf, tennisbaner og hesteutleie er tilgjengelig.
Utsikt over Praha
Studioet ligger ca 2 mil fra Praha
En liten tur til Praha
Vil du oppleve Praha har vi egne sjåfører, eller du kan ta buss. Byen er kompakt, har 1,2 millioner innbyggere og ligger på begge sider av elven Moldau. Karlsbroen forbinder den gamle og den nye bydelen.

Praha er fantastisk vakker. Prisene er 20 % av tilsvarende i Oslo. Det er rett og slett hyggelig å bruke penger i denne byen:-)

Som en av de første byene som ble gjenoppdaget etter jernteppets fall, har Praha forlengst funnet sin naturlige plass som en av Europas topp destinasjoner.
Byen bugner over av severdigheter og er en sentraleuropeisk skjønnhet, arkitektonisk og kulturelt. Kjøp et reisekort som gjelder for kollektiv kommunikasjon. Det koster ca NOK 20 for et døgn. Taxi er billig og offentlig kommunikasjon utmerket.

Det bugner av fine restauranter, livescener, kneiper og barer. Her er et fantastisk musikk og teaterliv. Praha er en opplevelse for kulturintesserte.
Utsikt over Praha
Utsikt over Praha