Forsiden, Sono Records  

Sono Records består av studio 1, 2 og 3
 
Studio 1
Studioet er opprinnelig et gammelt danselokale. Akustikken er veldig god. Her har både David Bowie og Dreamworks (Steven Spielberg) gjort innspillinger. Studio 1 har kapasitet til 100 musikere, en takhøyde på 8 m og et areal på 600 m²

Les mer om utstyret

Studio 2
Studioet har et areal på 400 m². Det er bygget i loftslokalet og har vakker arkitektur. Rommet er velegnet for innspilling av rock, pop, country og jazz musikk så vel som strykekvartetter.

Les mer om utstyret

Studio 3
Studioet brukes hovedsakelig til preproduksjon eller komplette postproduksjoner
av CD-er og DVD-er.

Les mer om utstyret

Alt på et sted
Sono Records hage
Sono Records hage 
Sono Records hage
Restauranten
Sono Records hage
Sono Records har mottatt en rekke priser

 

 

 
 
 
 

Sono Records inneholder også et hyggelig hotell, oppholdsrom, restaurant og en vakker hage for hvile og forberedelser.

Vi tilbyr innspillinger, miksing, mastring og kopiering. Studioet kan skaffe internasjonale produsenter og musikere. Vi samarbeider med musikere ved Den Tsjekkiske Filharmonien og Det Nasjonale Teaterorkesteret. Studioet produserer både klassisk musikk, rock og andre sjangere samt jobber med filmmusikk og TV produksjoner.

Sono Records er et av de beste studioene i Europa for produksjon av musikk. Beliggenheten i Tsjekkia gjør at vi kan tilby gunstige priser sammenlignet med studioer på samme nivå i land med høye kostnader.

Store navn

Noen av våre kunder inkluderer...

Film:
Dreamworks, Sony Pictures, BBC production, Fine Line Media, Wellspring Media

Komponister:
A.R.Rahman, John Califra og J.M.Williams.

Artister og band:
David Bowie, Linkin' Park, Julian Lennon, Living Colour, Mike Stern, Glen Hansard og Marketa Irglova, Chris Eckman, Hugo Race, Chris Brokaw, British Sea Power, Midnight Choir. Hellbillies Jon Eikemo, Pluto and the Planets og mange andre.